Снимки skyscrapercity.comЗащо трябва да караме с риби в спиците? Такива коментари

...
Снимки skyscrapercity.comЗащо трябва да караме с риби в спиците? Такива коментари
Коментари Харесай

Шеги с маркировката на новите велоалеи във Варна: Защо има риби в спиците?

Снимки skyscrapercity.com

Защо би трябвало да караме с риби в спиците? Такива мнения се появиха в обществените мрежи, след  като бяха оповестени фотоси на локалното платно на новата част на бул. „ Левски ” във Варна, съобщи Дарик .


Трасетата за велосипедисти са към този момент разчертани, като разделянето на велоалеята от платното за коли единствено с маркировка провокира недоволството на колоездачи. Само маркировка не би спряла недобросъвестни водачи да минават през нея или да паркират там. Това би заплашило живота на колоездачите, считат фенове на велосипедния превоз.

Настоява се за монтиране на разделители сред велоалеята и пътното платно, в случай че такива не са планувани в плана.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  2  1 Варна (преди 4 минути) Рейтинг: 48527 | Одобрение: 25597 Еми за 37 милиона на километър толкова. Не стига че Порних и рибки ви нарисуваха и отново сте недоволни. То това в действителност са шарани и символизират типичния варненски балък. А пък не знам който счита да кара колело по тая осева линия би трябвало орден за смелост да получи  ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ! Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР